VideoHelp Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
Thread
  1. Member
    Join Date
    Aug 2023
    Location
    Bergen, Norway
    Search Comp PM
    None of the other parameters work on MPEG2Source, pls help ty

    Image
    [Attachment 76824 - Click to enlarge]


    edit: now I just wrote on the highlighted parameter (like not writing cpu= just the value)
    and this pops up:

    Image
    [Attachment 76825 - Click to enlarge]
    Last edited by yoeymeme; 6th Feb 2024 at 15:19.
    Quote Quote  
  2. Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    United States
    Search Comp PM
    I think dgdecode.dll is 32 bit only. Put dgdecode.dll into the 32 bit plugins folder,
    and use the 32 bit version of AVSpmod
    Quote Quote  
  3. Member
    Join Date
    Aug 2023
    Location
    Bergen, Norway
    Search Comp PM
    Wouldnít whole avisynth stop workin cuz of error canít put 32bit in 64bit AviSynth?
    Btw I just want mpeg2source to work I donít know if dgdecode is related but I have it installed at plugins64+
    Quote Quote  
  4. Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    United States
    Search Comp PM
    The properties of dgdecode.dll should look like this for the 32 bit version.
    What does your say?
    Image Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	dgc.jpg
Views:	11
Size:	101.6 KB
ID:	76829  

    Quote Quote  
  5. Only the x86 version of dgdecode.dll has options like CPU=

    You can use most x86 plugins in x64 avs host with mp_pipeline
    Quote Quote  
  6. Member
    Join Date
    Aug 2023
    Location
    Bergen, Norway
    Search Comp PM
    Originally Posted by davexnet View Post
    The properties of dgdecode.dll should look like this for the 32 bit version.
    What does your say?
    Here a screenshot of my DGDecode.dll which is in plugins64+
    Image
    [Attachment 76837 - Click to enlarge]


    using d2v sources in mpeg2source works fine but not the other parameters of it
    Quote Quote  
  7. Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    United States
    Search Comp PM
    As PDR mentions, those options are not available in the 64 bit version.
    If you want to try that option, switch to the 32 bit environment
    Quote Quote  



Similar Threads

Visit our sponsor! Try DVDFab and backup Blu-rays!