VideoHelp Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
Thread
  1. It's been a while since I have used MultiAVCHD and I cannot get motion thumbnails with random cut scenes in my menu to work. My motion thumbnails play a continuous stream from the start of each video.

    In the past, my motion thumbnails would play a series of random cut scenes (e.g. @57 minutes for a few seconds, then @21 minutes for a few seconds, then...)

    Now, my motion thumbnails play a continuous stream with a fixed offset from the start of each video.

    Since MultiAVCHD hasn't changed, it's obvious that I have my settings wrong.

    I attached screen grabs of the salient configuration pages.

    What have I got wrong?
    Image Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	Author.JPG
Views:	21
Size:	118.0 KB
ID:	69622  

    Click image for larger version

Name:	Menu-General.JPG
Views:	21
Size:	114.0 KB
ID:	69623  

    Click image for larger version

Name:	Menu-Advanced.JPG
Views:	37
Size:	223.7 KB
ID:	69624  

    Click image for larger version

Name:	Menu-Extended.JPG
Views:	18
Size:	110.9 KB
ID:	69625  

    Click image for larger version

Name:	Settings.JPG
Views:	29
Size:	112.5 KB
ID:	69626  

    Image Attached Files
    Last edited by jond; 7th Mar 2023 at 18:40. Reason: Added MediaInfo report of a typical file in the compilation...
    Quote Quote  
  2. Trailer Cuts (Randomize) is applied to the motion Background Menu (BG), not thumbnails. The checkbox below turns it on or off.

    Mark
    Quote Quote  



Similar Threads

Visit our sponsor! Try DVDFab and backup Blu-rays!