VideoHelp Forum

+ Reply to Thread
Page 2 of 2
FirstFirst 1 2
Results 31 to 40 of 40
Thread
  1. Member
    Join Date
    Oct 2021
    Location
    At Doom9
    Search PM
    Originally Posted by JAX75 View Post
    I must have made a error in loc the logo
    You need to crop that black border at the right completely.
    Quote Quote  
  2. Originally Posted by VoodooFX View Post
    Originally Posted by JAX75 View Post
    I must have made a error in loc the logo
    You need to crop that black border at the right completely.
    okey
    Image Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	Nouveau Fichier (14)000047.bmp
Views:	9
Size:	1.23 MB
ID:	61475  

    Quote Quote  
  3. Member
    Join Date
    Oct 2021
    Location
    At Doom9
    Search PM
    Originally Posted by JAX75 View Post
    okey
    This is same image as before.
    Quote Quote  
  4. oops sorry I got the wrong file
    Image Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	Nouveau Fichier (14)000423.bmp
Views:	10
Size:	1.38 MB
ID:	61476  

    Quote Quote  
  5. Member
    Join Date
    Oct 2021
    Location
    At Doom9
    Search PM
    You didn't do anything what I told you there https://forum.videohelp.com/threads/403535-InpaintDelogo#post2635423
    Quote Quote  
  6. Originally Posted by VoodooFX View Post
    Image Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	new(14)000387.bmp
Views:	14
Size:	1.04 MB
ID:	61477  

    Quote Quote  
  7. Member
    Join Date
    Oct 2021
    Location
    At Doom9
    Search PM
    Almost good, problem is that you created the base mask with "Analyze=4", that is only for white logos, as you see this logo has black halo, so use Analyze=1 or 3 to create the base mask again.
    And Loc is too close to logo, leave more space at left, top and bottom.
    Quote Quote  
  8. Originally Posted by VoodooFX View Post
    Almost good, problem is that you created the base mask with "Analyze=4", that is only for white logos, as you see this logo has black halo, so use Analyze=1 or 3 to create the base mask again.
    And Loc is too close to logo, leave more space at left, top and bottom.
    ok I have fixed

    Code:
    LWLibavVideoSource("G:\part1.mkv")
    Crop(34, 4, -18, -14)
    InpaintDelogo( mask="G:\Mask2.bmp",
    \ Automask=0, aMix=0,Loc="1104,0,-0,-962",
    \ Mode="Inpaint",
    \ Analyze=1,FrW=0,FrS=0)
    Image Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	new(15)000248.bmp
Views:	15
Size:	1.32 MB
ID:	61478  

    Quote Quote  
  9. Member
    Join Date
    Oct 2021
    Location
    At Doom9
    Search PM
    Originally Posted by JAX75 View Post
    ok I have fixed
    Looks good now.
    "oPP" parameter controls post delogo blur level, max is 8, default I think is 5. Maybe 8 for big logo like this will be better.
    Quote Quote  
  10. Originally Posted by VoodooFX View Post
    Originally Posted by JAX75 View Post
    ok I have fixed
    Looks good now.
    "oPP" parameter controls post delogo blur level, max is 8, default I think is 5. Maybe 8 for big logo like this will be better.
    okey
    yes better resultat

    Code:
    InpaintDelogo( mask="G:\Mask2.bmp",
    \ Automask=0, aMix=0,Loc="1104,0,-0,-962",
    \ Mode="Inpaint",
    \ Analyze=1, FrW=0, FrS=0,Inflate=2,oPP=8)
    Image Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	new(16)000564.bmp
Views:	14
Size:	1.32 MB
ID:	61479  

    Quote Quote