VideoHelp Forum

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
Thread
  1. hi guys i have a problem with an already decrypted audio file. If I just play the audio it works perfect but if I put it in a mkv container and then play it back it doesn't work. Inside mkvtoolnix, the file appears encrypted although it can be played without problems. Appears with codec 0x656e6361 "enca" Thanks in advance!
    Quote Quote  
  2. Instead of mkvtoolnix try ffmpeg
    Code:
    ffmpeg -i vid.mp4 -i aud.mp4 -c copy video.mp4
    Quote Quote  
  3. Originally Posted by [ss]vegeta View Post
    Instead of mkvtoolnix try ffmpeg
    Code:
    ffmpeg -i vid.mp4 -i aud.mp4 -c copy video.mp4
    thank you very much it worked perfectly
    Quote Quote  
  4. Member notaghost's Avatar
    Join Date
    Sep 2020
    Location
    Pakistan
    Search PM
    Try this command too if you do not want to re encode
    ffmpeg -i audio.mp4 -i video.mp4 -y -acodec copy -vcodec copy output.mp4
    discord=notaghost#9997
    Quote Quote  
  5. Originally Posted by notaghost View Post
    Try this command too if you do not want to re encode
    ffmpeg -i audio.mp4 -i video.mp4 -y -acodec copy -vcodec copy output.mp4
    My command too doesn't re-encode.
    "-c copy" is like -acodec and -vcodec combined.
    I think.
    Quote Quote  
  6. Sort yourself out lads, ffs... Image
    [Attachment 60813 - Click to enlarge]


    ffmpeg -i audio.mp4 -i video.mp4 -c copy output.mp4
    Last edited by codehound; 19th Sep 2021 at 17:05.
    Quote Quote  



Similar Threads