VideoHelp Forum

Try DVDFab and copy Ultra HD Blu-rays and DVDs! Or rip iTunes movies and music! Download free trial !
+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
Thread
  1. Member
    Join Date
    Sep 2020
    Location
    Paris
    Search Comp PM
    Hi,

    I am newbie in subtitling. I use for the first time Subtitle Edit (latest version).

    My parameters. Time Code: 00:00:00, Frame : 25, Encoding: 1252 Western Europe (Windows 10 pro).

    I cannot see in the right panel my video anymore while I am making subtitles .

    It had been worked fine while i was subtitling 2 days long but today I started SE and I cannot see the video.

    I see the subtitles and hear the voice but I don't see the video.

    All is perfect synchronized: voice and subtitles but no picture.


    How to fix this issue?

    Kind regards

    MD
    Quote Quote  
  2. Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Denmark
    Search Comp PM
    Try switching video player, go to Options - Settings - Video player, click on the button "Download mpv lib".
    Quote Quote  
  3. Member
    Join Date
    Sep 2020
    Location
    London
    Search PM
    Originally Posted by Nikse View Post
    Try switching video player, go to Options - Settings - Video player, click on the button "Download mpv lib".
    And what next?
    Quote Quote  
  4. Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Denmark
    Search Comp PM
    Originally Posted by JackLag View Post
    Originally Posted by Nikse View Post
    Try switching video player, go to Options - Settings - Video player, click on the button "Download mpv lib".
    And what next?
    Then the mpv lib should be downloaded via a new window - a progress label should go to 100%, and then SE will be ready to use mpv as video player instead of DirectShow, and hopefully the video will be visible.
    Quote Quote  



Similar Threads