VideoHelp Forum

Try DVDFab and copy Ultra HD Blu-rays and DVDs! Or rip iTunes movies and music! Download free trial !
+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
Thread
  1. sry to post here, but idfk where to post.
    I have an issue with QTGMC where it says There is no function called sh_GetUserGlobalIIMTint (or LL llTint) idk
    Image Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	VIDEO_TS.demuxed000023.bmp
Views:	25
Size:	189.3 KB
ID:	54986  

    Quote Quote  
  2. i have that in
    here's my script
    and its in x64 btw
    LoadPlugin("C:\Program Files (x86)\AviSynth+\plugins64+\D2VSource.dll")
    Import("C:\Program Files (x86)\AviSynth+\plugins64+\QTGMC.avsi")
    Import("C:\Program Files (x86)\AviSynth+\plugins64+\Zs_RF_Shared.avsi")
    LoadPlugin("C:\Program Files (x86)\AviSynth+\plugins64+\FDecimate2_x64.dll")
    LoadPlugin("C:\Program Files (x86)\AviSynth+\plugins64+\nnedi3.dll")
    LoadPlugin("C:\Program Files (x86)\AviSynth+\plugins64+\masktools2.dll")
    LoadPlugin("C:\Program Files (x86)\AviSynth+\plugins64+\mvtools2.dll")
    LoadPlugin("C:\Program Files (x86)\AviSynth+\plugins64+\RgTools.dll")
    D2VSource("C:\BLACKBELT\VIDEO_TS\export\VIDEO_TS.d 2v")
    AssumeBFF()
    QTGMC(preset="Slower", EdiThreads=1, FPSDivisor=2)
    Prefetch(10)

    Edit: how did that f**king fix that? i've been downloading the stupid script a million times and it never worked lmfao.
    thank you
    Last edited by Xyena; 21st Sep 2020 at 18:56.
    Quote Quote  
  3. Video Restorer lordsmurf's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    dFAQ.us/lordsmurf
    Search Comp PM
    That shows the 64-bit version of Avisynth.
    Are you also using x64 AvsPmod, VirtualDub2, etc?
    Quote Quote  
  4. Originally Posted by lordsmurf View Post
    That shows the 64-bit version of Avisynth.
    Are you also using x64 AvsPmod, VirtualDub2, etc?
    Yes i'm using 64bit. Although its a bit ridiculous because i've tried other copies like at least a few times now. and just NOW it works uuugh
    Quote Quote  
  5. Originally Posted by Xyena View Post
    Edit: how did that f**king fix that? i've been downloading the stupid script a million times and it never worked lmfao.
    Maybe you were using an older version of Zs_RF_Shared.avsi before? A four month old version doesn't work.
    Quote Quote  
  6. Try older Avisynth+ 64 bit version 3.5.1 on newer 3.6 ver there are broken many filters including qtgmc
    Quote Quote  



Similar Threads