VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Consider supporting us by disable your adblocker or Try ConvertXtoDVD and convert all your movies to DVD. Free trial ! :)
+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
Thread
  1. Hey Folks,
    My Problem is, everytime i try to encode a Video in MeGUI it gives me an Error:

    Invalid Argument: crf = 20,0 (example)
    Process exits with error: 0xFFFFFFFF (-1)




    NFO:
    Latest MeGUI (tried x86 and x64)
    Windows 10 Pro x64 (1809) - Build: 17763.379


    Here is a complete Log: https://mega.nz/#!kRxAACgT!pstLky1858C4SqNbtm2mG4I8sWGu7eiNlDQhJxjwVGQ



    I hope anyone can help me
    Last edited by K3V1991; 16th Mar 2019 at 14:15.
    Quote Quote  
  2. Originally Posted by K3V1991 View Post
    invalid argument: crf = 28,0
    I don't use MeGUI, but what happens if you use CRF=28.0, with a period instead of a comma?
    Quote Quote  
  3. Originally Posted by manono View Post
    Originally Posted by K3V1991 View Post
    invalid argument: crf = 28,0
    I don't use MeGUI, but what happens if you use CRF=28.0, with a period instead of a comma?
    I can't edit this value in the x24 configuration
    Quote Quote  
  4. Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    United States
    Search Comp PM
    Originally Posted by K3V1991 View Post
    Originally Posted by manono View Post
    Originally Posted by K3V1991 View Post
    invalid argument: crf = 28,0
    I don't use MeGUI, but what happens if you use CRF=28.0, with a period instead of a comma?
    I can't edit this value in the x24 configuration
    CRF should be adjustable in the interface somewhere since this is the main adjustment for bitrate/quality
    Perhaps MeGui calls it something else - quality? Either way it may be a program bug
    Quote Quote  
  5. locotus
    Join Date
    May 2011
    Location
    Cypress, Tx.
    Search Comp PM
    [IMG][/IMG]
    Quote Quote  
  6. Originally Posted by locotus View Post
    [IMG][/IMG]
    Strange.. i only have a comma

    Image
    [Attachment 48423 - Click to enlarge]
    Quote Quote  
  7. Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    United States
    Search Comp PM
    Look like a bug in MeGui. DO you have the latest version?
    If necessary you can seek further assistance in this thread:
    https://forum.doom9.org/showthread.php?t=105920
    Quote Quote  
  8. Originally Posted by davexnet View Post
    Look like a bug in MeGui. DO you have the latest version?
    If necessary you can seek further assistance in this thread:
    https://forum.doom9.org/showthread.php?t=105920
    Yes, i have the latest stable build (x32)

    Thanks for the link
    Last edited by K3V1991; 16th Mar 2019 at 14:05.
    Quote Quote  
  9. That's one hell of an aspect ratio in your log file.

    --[Information] [16.03.2019 02:24:49] aspect ratio: 2353:1
    Last edited by hello_hello; 16th Mar 2019 at 20:01.
    Quote Quote  



Similar Threads