VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Consider supporting us by disable your adblocker or try DVDFab and copy, convert or make Blu-rays and DVDs! :)
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
Thread
  1. Click image for larger version

Name:	Encode000023h.png
Views:	36
Size:	7.9 KB
ID:	47757

    I'm getting error when I try to use MT in Avisynth+ x64. Here's my script and error:

    Code:
    SetFilterMTMode() 
    FFVideoSource("xxx.mkv")
    
    QTGMC(Preset="Slow", EZKeepGrain=1.0)
    srestore(23.976)
    
    Crop(2, 2, -6, -4)
    
    Prefetch(6)
    Code:
     Script error: there is no function named 'SetFilterMTMode'.
    Any help would be great!
    Last edited by max_cady; 6th Jan 2019 at 10:47.
    Quote Quote  
  2. "invalid arguments to function" - you need to specify the parameters

    Also, FFVideoSource needs mode 3

    Code:
    SetFilterMTMode("DEFAULT_MT_MODE", 2)
    SetFilterMTMode("FFVideoSource", 3)
    http://avisynth.nl/index.php/AviSynth%2B#MT_Notes
    Quote Quote  
  3. Thank you for reply!

    SetFilterMTMode("FFVideoSource", 3)
    FFVideoSource("xxx.mkv")

    QTGMC(Preset="Slow", EZKeepGrain=1.0)
    srestore(23.976)

    Crop(2, 2, -6, -4)

    Prefetch(6)
    I change the line and this time this error appear:

    Name:  adasf.png
Views: 37
Size:  5.4 KB
    Quote Quote  
  4. Try GrunT from here.
    Image Attached Files
    Quote Quote  
  5. Originally Posted by sneaker View Post
    Try GrunT from here.

    Huge thanks !

    No error now but it didn't start in Megui after 15 min. Name:  safas.png
Views: 34
Size:  8.4 KB
    Quote Quote  
  6. FFVideoSource() indexes the file before outputting any frames. If the file is huge and your HDD is slow it can take a while.
    Quote Quote