VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Consider supporting us by disable your adblocker or try DVDFab Passkey and copy Blu-ray and DVDs! :)
Closed Thread
Results 1 to 3 of 3
Thread
  1. Hi!

    I'm having a problem with the video, not the sound. Thing is the video gets laggy and pixelated at times on Subtitle Workshop (and Subtitle Edit). Actually, it plays absolutely horribly. The video is animation, cartoons, 23.98 fps and video codec AVC1.

    I have ffdshow installed and no problem at all viewing any videos on Windows Media Player, VLC and any other subtitling software except SW and SE.

    SW doesn't use Windows Media Player as the internal video player on purpose, according to their own manual. If it did, I wouldn't be having this problem.
    I tried to change the internal video player for SW but apparently you can't?

    Thing is, I need to use SW because I prefer this platform for subtitling, always use that one. So, I desperately need to solve this.

    Any ideas, please?

    Thanks so much!

  2. So... It seems that SW uses VLC as internal video player.

    Well, the video play perfectly on VLC, still awfully on SW!

  3. Mod Neophyte Super Moderator redwudz's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    USA
    Search Comp PM
    Valrec, Do not post the same topic on several forums.
    Please do not cross post, once is enough.
    If you want to move a topic to another forum, PM a Mod.

    Continue in: https://forum.videohelp.com/threads/389313-Pixelated-and-laggy-video-on-Subtitle-Works...-Subtitle-Edit

    Moderator redwudz




Similar Threads