VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Consider supporting us by disable your adblocker or buy Replay Video Capture or PlayON and record Netflix, HBO, etc! :)
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
Thread
  1. Member godai's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    United States Florida
    Search PM
    i explain. i have other brand of tuners avermedia and pinnacle. with avermedia happening issue that i have now with wintv hauppauge. using same antenna i cant get one specific channel. that happened before with avermedia and now with wintv [diferent channels each case]. i can remember that i uninstalled wintv 7 and tried install wintv 8 after that i lost that channel. i do all clean possible installations after this, without luck, also i have other two os in my pc win 7 and win 8. same thing. its pretty weird. yesterday i try with sage tv scanning channels with hauppage cards and i able to get that channel! but not with wintv , i prefer use wintv that sage tv.

    with avermedia happening before with other channel in that case channel , not was available but plugging usb atsc avermedia in other pc that channel works.

    i cant find way to fix it. channel don't appears in wintv not matter what. using same antenna cable with avermedia or pinnacle it appears also with wintv cards + sage tv too. but not with wintv
    Quote Quote  
  2. Member godai's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    United States Florida
    Search PM
    i update myself just for reference if somebody get same issue, those channels that i don't get before just change ota name and image resolution, after this im able to tuning those with hauppauge cards.
    Quote Quote  



Similar Threads