VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us by disabling your ad blocker or buy PlayOn and record Netflix! :)
+ Reply to Thread
Page 2 of 2
FirstFirst 1 2
Results 31 to 40 of 40
Thread
  1. The video plays and can be exported from QuickTime in Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 with Flip4Mac installed.
    Quote Quote  
  2. ah, i am running OS 10.11.6 and it does not work in Quicktime

    can anyone here export it to a format i can use??

    >The video plays and can be exported from QuickTime in Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 with Flip4Mac installed.
    Quote Quote  
  3. Here is the video, converted and uploaded to a file host: https://workupload.com/file/3EDTY6k

    If you have more of these type of videos, your system will work with Flip4Mac which will allow viewing and exporting that video. https://www.telestream.net/flip4mac/overview.htm
    Quote Quote  
  4. You could just download a much better version from Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=NYwodjYZdrI
    Quote Quote  
  5. thanks everyone, i did not realise it was on youtube!
    Quote Quote  
  6. Hello there! I have the same problem, except my files are from our Wedding Reception. Iíve tried everything above and while I can get the video to play, the audio doesnít. I know there is audio in there in Windows Media Audio 9 Standard format, and similar to the OP these files did play when I received them. Iíve managed to export the audio to AIFF but it comes out garbled every few seconds, so it seems it doesnít have the exact codec it needs. Would someone be willing to take a look?
    Quote Quote  
  7. Upload a sample...
    Quote Quote  
  8. Originally Posted by jagabo View Post
    Upload a sample...
    Great, here we go. I've attached it to this message.
    Image Attached Files
    Quote Quote  
  9. I don't have anything that plays the video or audio correctly. The only audio I could get was just a series of clicks and chrips. Using MKVToolNix or ffmpeg to remux to other containers didn't help.
    Quote Quote  
  10. Originally Posted by jagabo View Post
    I don't have anything that plays the video or audio correctly. The only audio I could get was just a series of clicks and chrips. Using MKVToolNix or ffmpeg to remux to other containers didn't help.
    Thanks for trying, jagabo. Iíve sent BananaFiasco a PM to see if he can make the conversion on the setup he listed above. Itís definitely a tough nut to crack because even between Flip4Mac versions results will vary (and later versions will actually not play the audio at all).
    Quote Quote  



Similar Threads