VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us by disabling your ad blocker or buy a VSO converter software :)
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
Thread
  1. Member
    Join Date
    May 2005
    Location
    Netherlands
    Search Comp PM
    Hi everybody,

    When I open a .mpls file (in the playlist folder of a BD folder structure), MediaInfo doesn't show a result window anymore (it always used to in the past).

    In taskmanager, mediainfo.exe *32 keeps being busy though. I especially mention the *32 because I don't know what that means.
    I am running the latest 64 bit portable version in Win7 64 bit...

    Anybody know what the problem might be?

    Thanks in advance
    Ennio

    Edit: I found out this is happening only with the latest version MediaInfo_GUI_0.7.94_Windows_x64_WithoutInstaller
    I went back to previous version 0.7.93 and things work like a charm again. A bug that will be fixed with next update...?
    Last edited by Ennio; 25th Apr 2017 at 04:40.
    Quote Quote  
  2. Member
    Join Date
    May 2005
    Location
    Netherlands
    Search Comp PM
    Encountering exact problem with latest version MediaInfo_GUI_0.7.95_Windows_x64_WithoutInstaller
    Quote Quote  
  3. Bugs tend to not get fixed quickly or at all if you don't report them at the appropriate place. Someone else did it for you now.

    https://sourceforge.net/p/mediainfo/bugs/1050/
    Quote Quote  
  4. I have problems with the latest release and exporting. I keep getting a sidecar load error
    tgpo famous MAC commercial, You be the judge?
    Originally Posted by jagabo
    I use the FixEverythingThat'sWrongWithThisVideo() filter. Works perfectly every time.
    Quote Quote  



Similar Threads