VideoHelp Forum

Try DVDFab and download streaming video, copy, convert or make Blu-rays,DVDs! Download free trial !
+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
Thread
  1. Member
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    germany
    Search Comp PM
    mode preview
    software: recentral or vlc player

    see picture left and a frame later rights




    Image
    [Attachment 38859 - Click to enlarge]
    Quote Quote  
  2. Lone soldier Cauptain's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Brazil
    Search Comp PM
    That's the reason I dont use USB capture card.

    Its a bandwidth problem. Try other USB ports.



    Claudio
    Quote Quote  
  3. Member hech54's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Yank in Europe
    Search Comp PM
    My old computer has only USB1 and USB2 ports and my Hauppauge USB LIVE|2 works perfectly with MPEG2 capture and HuffyUV.
    Quote Quote  
  4. Lone soldier Cauptain's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Brazil
    Search Comp PM
    Originally Posted by hech54 View Post
    My old computer has only USB1 and USB2 ports and my Hauppauge USB LIVE|2 works perfectly with MPEG2 capture and HuffyUV.
    Yes, your card is USB 2.0 compatible.

    The Avermedia U3 is USB 3.0 and only work with some chipsets because share PCI-E bandwidth. Its no good.



    Claudio
    Quote Quote  
  5. Member hech54's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Yank in Europe
    Search Comp PM
    Originally Posted by Cauptain View Post
    Yes, your card is USB 2.0 compatible.
    Yes. I know. It says that right on the box.
    Quote Quote  
  6. Member
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    germany
    Search Comp PM
    Originally Posted by Cauptain View Post
    That's the reason I dont use USB capture card.

    Its a bandwidth problem. Try other USB ports.



    Claudio

    Okay thanks
    Quote Quote  
  7. Member
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    germany
    Search Comp PM
    Originally Posted by Cauptain View Post
    That's the reason I dont use USB capture card.

    Its a bandwidth problem. Try other USB ports.



    Claudio

    i finished now 5 games on xbox 360 = no one line.
    i play ps3 and see randomly the lines (yes i need bypass hdcp)

    sure that is a bandwidh problem with usb/pci/express ?
    Quote Quote  
  8. Lone soldier Cauptain's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Brazil
    Search Comp PM
    Originally Posted by blümchen View Post
    Originally Posted by Cauptain View Post
    That's the reason I dont use USB capture card.

    Its a bandwidth problem. Try other USB ports.



    Claudio

    i finished now 5 games on xbox 360 = no one line.
    i play ps3 and see randomly the lines (yes i need bypass hdcp)

    sure that is a bandwidh problem with usb/pci/express ?
    Whats resolution used for capture??



    Claudio
    Quote Quote  
  9. Member
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    germany
    Search Comp PM
    1080p on xbox360 and ps3
    Quote Quote  



Similar Threads