VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Consider supporting us by disable your adblocker or Try ConvertXtoDVD and convert all your movies to DVD. Free trial ! :)
+ Reply to Thread
Results 1 to 15 of 15
Thread
  1. Delete
    Last edited by uppon2; 3rd Jun 2016 at 05:42.
    Quote Quote  
  2. I'm a MEGA Super Moderator Baldrick's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Sweden
    Search Comp PM
    Make a folder named newfiles in same folder as your mov files.
    Make a metadata.bat file with notepad in same folder as the mov files with this code:

    Code:
    for %%a in ("*.mov") do ffmpeg -i "%%a" -map_metadata -1 -c:v copy -c:a copy "newfiles\%%~na.mov"
    pause

    Doubleclick on the metadata.bat file to run it. Check if you get any errors.


    See also https://forum.videohelp.com/threads/356314-How-to-batch-convert-multiplex-any-files-with-ffmpeg
    Last edited by Baldrick; 2nd Jun 2016 at 10:27.
    Quote Quote  
  3. Something like this works for me:
    Code:
    -map_metadata:g -1:g -map_metadata:s:v -1:g -map_metadata:s:a -1:g
    Quote Quote  
  4. Delete
    Last edited by uppon2; 3rd Jun 2016 at 05:42.
    Quote Quote  
  5. I'm a MEGA Super Moderator Baldrick's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Sweden
    Search Comp PM
    Change it to just ffmpeg if you have ffmpeg.exe in same folder as your .bat file.
    Last edited by Baldrick; 2nd Jun 2016 at 10:55.
    Quote Quote  
  6. Delete
    Last edited by uppon2; 3rd Jun 2016 at 05:42.
    Quote Quote  
  7. I'm a MEGA Super Moderator Baldrick's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Sweden
    Search Comp PM
    Nope. Just ffmpeg. No c:\.

    Like:
    Code:
    for %%a in ("*.mov") do ffmpeg -i "%%a" -map_metadata -1 -c:v copy -c:a copy "newfiles\%%~na.mov"
    pause
    ffmpeg.exe must be in same folder as your metadata.bat
    Quote Quote  
  8. Delete
    Image Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	449
Size:	162.0 KB
ID:	37258  

    Last edited by uppon2; 3rd Jun 2016 at 04:27.
    Quote Quote  
  9. I'm a MEGA Super Moderator Baldrick's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Sweden
    Search Comp PM
    Okey then set the ffmpeg to that folder.

    "K:\folder\folder\folder\ffmpeg.exe"

    Replace folder with your folders...

    Example:
    Code:
    for %%a in ("*.mov") do "K:\folder\folder\folder\ffmpeg.exe" -i "%%a" -map_metadata -1 -c:v copy -c:a copy "newfiles\%%~na.mov"
    pause

    Still same error?
    Last edited by Baldrick; 3rd Jun 2016 at 04:00.
    Quote Quote  
  10. Delete
    Last edited by uppon2; 3rd Jun 2016 at 05:42.
    Quote Quote  
  11. I'm a MEGA Super Moderator Baldrick's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Sweden
    Search Comp PM
    can you post the full script in your batch file
    Quote Quote  
  12. delete
    Last edited by uppon2; 3rd Jun 2016 at 05:41.
    Quote Quote  
  13. I'm a MEGA Super Moderator Baldrick's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Sweden
    Search Comp PM
    Is the ffmpeg.exe a shortcut to the bin folder?

    Do you have a ffmpeg in the bin folder also? Then copy it over your current ffmpeg.exe
    Quote Quote  
  14. Yep. That fixed it. Thanks!
    Quote Quote  
  15. I'm a MEGA Super Moderator Baldrick's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Sweden
    Search Comp PM
    Great!
    Quote Quote  



Similar Threads