VideoHelp Forum

Try DVDFab and download streaming video, copy, convert or make Blu-rays,DVDs! Download free trial !
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
Thread
  1. Video Restorer lordsmurf's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    dFAQ.us/lordsmurf
    Search Comp PM
    I've been using Avisynth in Windows XP for about 10 years now. I finally installed in on my new Windows 7 system, and it's not working. I keep getting "Script Error: there is not function named" on everything. (repair, unsharpmask, others)

    2.6.0 official is installed.
    The avisynth.dll is in the SysWOW64 folder.

    After install, I copied the old plugins folder from the XP system to the 7 system, not overwriting the 3 plugins already installed.

    I'm probably missing something easy. But I have no idea what it is.
    Last edited by lordsmurf; 12th Jan 2016 at 03:31.
    Quote Quote  
  2. Member
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Finland
    Search Comp PM
    Is your new AviSynth perhaps the 64-bit version but the plugins are 32-bit?

    EDIT: Oh sorry, 2.6.0, there isn't a 64-bit-version of that, is there? Must be something else.
    Quote Quote  
  3. Groucho2004
    Guest
    You could try this for troubleshooting.
    Quote Quote  
  4. Video Restorer lordsmurf's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    dFAQ.us/lordsmurf
    Search Comp PM
    Thanks. That did it.

    I figured I was missing some DLLs, but no longer sure which ones.
    msvcr71.dll, msvcp71.dll and fftw3.dll needed to go in the syswow64 folder.

    Hi ho, hi ho, it's off to encoding I go...
    Quote Quote  



Similar Threads