VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Consider supporting us by disable your adblocker or Try ConvertXtoDVD and convert all your movies to DVD. Free trial ! :)
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
Thread
  1. Hi All,

    I am running into a playback issue on my second monitor (plasma TV). I have my TV as my second monitor with an extended desktop. When I use DXVA as the DirectShow in MPC-HC I don't notice any issues in playback. When I use my preferred madVR I start to notice issues in playback. I'm having trouble finding the right words to describe the problem but I'll give it my best shot. It seems like the video jumps back and then jumps back forward. The time of of the jump back and then forward is much less than a second. It gives the appearance of choppiness but I wouldn't describe it as such since it jumps back. I should point out that I don't notice any issues on my primary monitor. Any help would be appreciated!

    Specs:

    MPC-HC x64 1.7.8
    madVR v0.87.21

    Windows 7 x64
    i7 920 CPU
    24.0 Gigs of ram
    EVGA gtx 260 SC
    Quote Quote  
  2. Member Krispy Kritter's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    St Louis, MO USA
    Search Comp PM
    There is a guide here: http://www.avsforum.com/forum/26-home-theater-computers/1357375-advanced-mpc-hc-setup-guide.html

    Having said that, I've not been able to get MadVR working properly with two different video cards (chipsets). I switched back to the default config and everything plays fine.
    Google is your Friend
    Quote Quote  
  3. Try Ctrl+J while the video is playing. It might provide some info regarding what's going on. You could also compare the info MadVR displays when using monitor vs the TV.
    Quote Quote  



Similar Threads