VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Consider supporting us by disable your adblocker or Try ConvertXtoDVD and convert all your movies to DVD. Free trial ! :)
+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
Thread
  1. Member Ygramul's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Poland
    Search Comp PM
    Happens at random, but usually not more often than about once every hour. I watch something and the video suddenly freezes while the sound keeps playing. Requires alt+ctrl+del and killing the MPC-HC process in task manager.

    Sometimes it just straight up crashes - the screen goes black and an error window appears.

    Didn't test MPC-HC without madVR yet.

    I use Windows 7 64-bit.

    Please help!
    Quote Quote  
  2. What is exact version of MPC-HC and madVR? GPU and driver version?
    Quote Quote  
  3. Member Ygramul's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Poland
    Search Comp PM
    MPC-HC 1.7.9
    madVR 0.87.14 (I guess I missed an update, maybe that will help?)
    GTX 970
    353.06
    Quote Quote  
  4. Member Ygramul's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Poland
    Search Comp PM
    Tested the latest version of madVR. The problem persists.
    Quote Quote  
  5. Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    Down the road, last house on the right
    Search Comp PM
    Try going back to the last known STABLE version of madVR.


    Edit: Using 0.88.11 myself with no issues. With 64-bit MPC-HC
    Last edited by Dougster; 30th Jul 2015 at 17:30.
    Quote Quote  
  6. Member Ygramul's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Poland
    Search Comp PM
    I use MPC-HC 32-bit. When I first installed it a long time ago, I read that madVR doesn't work with the 64-bit version. Did that change?
    Quote Quote  
  7. Member Ygramul's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Poland
    Search Comp PM
    Switched to MPC-HC 64-bit. Nothing changed.
    Quote Quote  
  8. Maybe it has something with settings. Try using software decoding in player and reset madVR to default settings. Also, try MPC-BE + madVR and see if you have the same problem.
    Quote Quote  



Similar Threads