VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Consider supporting us by disable your adblocker or buy Replay Video Capture or PlayON and record Netflix, HBO, etc! :)
Closed Thread
Results 1 to 2 of 2
Thread
  1. Member bahjan's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    in the past
    Search Comp PM
    Sorry if this has been posted elsewhere:

    Are you still getting errors even when you burn at low speeds, and on several different machines with Imgburn and DVD Decrypter? Puzzled?
    Yes you can get write/verify errors because of the following:

    1. Bad Media - try a different brand.
    2. Burner Firmware - either become corrupted or needs an upgrade.
    3. Maybe bug in the programme - unlikely as both seem stable, but check anyway.
    4. Could be a sign that your burner is failing.

    However, before you try any of these try this:

    If like me you are in the habit of burning .iso files kept on an external hard drive - plug the hard drive directly into your computer - i.e not through a USB hub. I created a lot of coasters before I realised that might be the reason.....

    You might also like to review this thread:
    https://forum.videohelp.com/threads/369898-Imgburn-I-O-Errors-fix-worked-for-me
    Last edited by bahjan; 3rd May 2015 at 07:27.

  2. I'm a Super Moderator johns0's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    canada
    Search Comp PM
    Please do not post similar threads again,just stick to the original post,thread closed.
    I think,therefore i am a hamster.




Similar Threads