VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Consider supporting us by disable your adblocker or Try ConvertXtoDVD and convert all your movies to DVD. Free trial ! :)
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
Thread
  1. Hello,

    I am using FiLMiC Pro 4.0.3 on iPhone 5s. Mov files have been created.
    Settings were correct but somehow clips got broken.
    Clips are being played well but only part of image is being constantly shown.
    Is it possible to fix the problem ?

    Thanks
    Image Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	364
Size:	172.4 KB
ID:	29974  

    Last edited by Urban20; 31st Jan 2015 at 15:49.
    Quote Quote  
  2. We need more context to understand what we're looking at. Is the image supposed to fill the entire black space? Does it do it some of the time. Maybe post a short moving sample.
    Quote Quote  
  3. The image is supposed to fill the entire black space. The whole time.
    Last edited by Urban20; 31st Jan 2015 at 15:47.
    Quote Quote  
  4. The clip has an active image of 1280x360, which matches the dimensions for one of the built-in mattes (4.00:1, Napoleon) in a 720 frame. Given that your clip is also vfr, it looks like someone messed up a lot of the settings. Maybe reload the software. The current clip is what it is.
    Quote Quote  
  5. Thanks for answer. There is nothing I can do.
    The settings were correct. It was the bug in the application which caused it.
    The same evening later clips were filmed well.
    Quote Quote  
  6. Glad you got it figured out. Best of luck on your next shoot.
    Quote Quote