VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Consider supporting us by disable your adblocker or Try ConvertXtoDVD and convert all your movies to DVD. Free trial ! :)
+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
Thread
  1. Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Brasil
    Search Comp PM
    Hi guys, yesterday i tried to play a movie and initially everything seems fine, madvr switched to 24p in fullscreen and subtitles was fine, but after ~6 minutes subtitles disappeared and movie was playing, when i pressed esc i headt a alert sound and mpc was suddenly closed. i noticed that when subtitles are gone, if i move the mouse in direction to seek bar it do not appear and if i roll the mouse scroll the player crashes. how can i figure out what is causing the problem? always used the same setup:
    i5 3570k
    gtx 660ti
    klite codec pack 10.9.2
    madvr
    latest nvidia driver, using custom 1080p@23p resolution.
    thanks in advance.
    Quote Quote  
  2. I'm a MEGA Super Moderator Baldrick's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Sweden
    Search Comp PM
    Alert sound? Overheated graphic card? Cpu?

    What happens with other players like vlc, potplayer?
    Quote Quote  
  3. Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Brasil
    Search Comp PM
    Originally Posted by Baldrick View Post
    Alert sound? Overheated graphic card? Cpu?

    What happens with other players like vlc, potplayer?
    nothing. everything is normal. didn't tried in other players because none of them i can config to change refresh rate of tv so i can't watch in 60hz. and want to keep very simple to play video. i just intall mpc and codecs i really use.
    Quote Quote  
  4. I'm a MEGA Super Moderator Baldrick's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Sweden
    Search Comp PM
    But does this happen with all files? Or just this one? Or just once?
    Quote Quote  
  5. Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Brasil
    Search Comp PM
    every file i tried it happened, sometimes i can watch an entire movie but if i pause it, the media player closes and i have to open again. i reinstalled klite from scratch and tried an older nvidia driver.
    Quote Quote  
  6. I'm a MEGA Super Moderator Baldrick's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Sweden
    Search Comp PM
    But can't you test another player and see if it's a problem with mpchc or/and madvr?

    You can also try mpcbe with madvr.

    And instead of klite just use lavfilters.
    Quote Quote  
  7. Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Brasil
    Search Comp PM
    identified the problem. it was evga precisionx 16 for some reason. they updated the software, and now it have this problem. everytime i watch a movie i need to close it before. watched a full movie and no problem appeared. opened evga px again just to be sure and in less than 5 minutes the problem appeared. i was about to format my pc. thanks.
    Quote Quote  
  8. I'm a MEGA Super Moderator Baldrick's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Sweden
    Search Comp PM
    Thanks for posting the solution.
    Quote Quote