VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Consider supporting us by disable your adblocker or Try ConvertXtoDVD and convert all your movies to DVD. Free trial ! :)
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
Thread
  1. It's been a while since I posted here, so hello!

    I just started using multiAVCHD and noticed a number(watermark) at the bottom of the movie for several seconds when it starts to play. Do I need to "donate" to get rid of this watermark?

    Are there any menu templates (.MMT) available (other than the supplied ones) or must I create my own?

    Any links that you have on creating menus would be much appreciated.


    Thanks for your help....
    Quote Quote  
  2. Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    England
    Search Comp PM
    No watermark as far as I know. What do these numbers look like?
    There are some default entries in the Menus Titles headers & footers.
    But you can put your own in or blank them out.

    .mmt ?

    Search http://multiforum.deanbg.com/index.php

    Great program but not easy to follow at first as documentation is a bit sparse.
    Quote Quote  
  3. Originally Posted by R.A.J. View Post
    No watermark as far as I know. What do these numbers look like?
    There are some default entries in the Menus Titles headers & footers.
    But you can put your own in or blank them out.

    .mmt ?

    Search http://multiforum.deanbg.com/index.php

    Great program but not easy to follow at first as documentation is a bit sparse.

    Thanks for your quick response.

    The value that I am seeing is "(01)00 00 00 000" in white text. This appears at the bottom of the screen when the movie first starts for a couple of seconds. I am not sure what is producing this. It is NOT in the .MKV file when I play it.

    You will find the menu template files .MMT here:
    C:\multiAVCHD\templates\menu

    They can be Loaded/Saved in multiAVCHD.

    Documentation "sparse" is putting it mildly . I am pulling my hair out trying to figure out how to do a POSTER menu from this example:

    SLIDE (with [x] Create single-title menu page option):
    http://forum.doom9.org/showthread.php?t=143744

    The example I am trying to duplicate is a menu for Wall-E with the POSTER.

    I can NOT get a POSTER into the menu.
    Quote Quote  



Similar Threads