VideoHelp Forum

Try DVDFab and download streaming video, copy, convert or make Blu-rays,DVDs! Download free trial !
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
Thread
  1. from yesterday i am not able to open the google page. it gives me a error message

    "IT WORKS
    This is the default web page for this server.

    The web server software is running but no content has been added, yet."

    Plz help.
    Quote Quote  
  2. VH Wanderer Ai Haibara's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Somewhere on VideoHelp...
    Search Comp PM
    I'd have your system checked for malware. Sounds as if your Google search attempts have been (and are) redirected to a different server/site.

    If you can, you might check your hosts file to see if there's anything in it you can recognize that's definitely redirecting you from Google to another site. But definitely have your system checked for malware.

    Can you tell what site you're ending up on when you attempt to visit Google? Google's working normally, for me.
    If cameras add ten pounds, why would people want to eat them?
    Quote Quote  
  3. Video Restorer lordsmurf's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    dFAQ.us/lordsmurf
    Search Comp PM
    That's the default text for a Debian or Ubuntu server running Apache2.

    This means you've been hijacked/redirected.
    I bet your HOSTS file is full of malware entries.
    Either that, or you have a rootkit, bootkit, or other browser based exploit that hijacks google.com

    Run Microsoft Security Essentials.
    http://windows.microsoft.com/en-US/windows/products/security-essentials
    Quote Quote  



Similar Threads