VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Consider supporting us by disable your adblocker or buy Replay Video Capture or PlayON and record Netflix, HBO, etc! :)
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
Thread
  1. Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Croatia
    Search PM
    Hello everyone.

    I have been using MeGUI for a few years now.
    Each time I encode a video, I press CTRL+R, choose a video input,
    open it as DirectShowSouce, set resize resolution, and save the AviSynth script.
    After that I just choose my predefined x264 encoder setting, queue the job, and start it.

    It always worked as I wanted it to, i.e. as it was supposed to,
    always until I wanted to encode this particular sample:
    Code:
    http://www.mediafire.com/download.php?ct6k4cxjxubkn5w
    The problem is, after I encode it as described above, the result is a video
    that consists only of the first frame of the original video.

    Final resolution, duration and quality are as they are supposed to be,
    but the video itself is just one single static frame, nothing more.

    If anyone knows what I should do to fix this,
    or just explain me why is this happening, I would be grateful.

    Thanks in advance.
    Last edited by mmatz; 26th Jun 2012 at 20:12.
    Quote Quote  
  2. Lone soldier Cauptain's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Brazil
    Search Comp PM
    Normal on my MEGUI.

    LoadPlugin("C:\Program Files (x86)\K-Lite Codec Pack\Filters\Haali\avss.dll")
    dss2("C:\bug_sample.mkv", fps=23.976).AssumeFPS(24000,1001)
    FlipVertical()
    BilinearResize(640,360) # Bilinear (Soft)

    Link:
    http://www.mediafire.com/?s5rkvzwpwxre9rd


    Claudio
    Quote Quote  



Similar Threads