VideoHelp Forum


Try DVDFab Video Downloader and rip Netflix video! Or Try DVDFab and copy Blu-rays! or rip iTunes movies!
+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10
Thread
  1. I don't know if this is the right section to post this to, anyway: I use MPC and when I press S to activate subtitles (or when I do it any other way), the video freezes and won't resume again. I have Windows 7 so I use the EVR Custom Preset.
    Actually I've already found a solution to this by simply switching to "VMR-9 (windowed)" (or "VMR-9 (renderless)"), but this way DXVA is disabled. How can I enable my internal subtitles without making my video freeze, yet using DXVA?
    Last edited by white_snake; 14th Mar 2012 at 12:09.
    Quote Quote  
  2. Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    United States
    Search Comp PM
    Is it using internal source filter? Or external?
    Try it the other way.
    Quote Quote  
  3. Originally Posted by davexnet View Post
    Is it using internal source filter? Or external?
    Try it the other way.
    I tried disabling and enabling all the source filters in "Internal filters" → "Source filters", but nothing's changed. Thanks for your help anyway.
    Quote Quote  
  4. Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    United States
    Search Comp PM
    See this thread.. http://sourceforge.net/apps/trac/mpc-hc/ticket/1582
    seems to imply the problem is Haali splitter. Perhaps you could update it or replace it with something else.
    Quote Quote  
  5. Originally Posted by davexnet View Post
    See this thread.. http://sourceforge.net/apps/trac/mpc-hc/ticket/1582
    seems to imply the problem is Haali splitter. Perhaps you could update it or replace it with something else.
    I reinstalled Haali, but the problem still occurs. I also noticed that it only occurs when the subtitles are disabled by default and I have to enable them, while, when they are enabled by default, I can easily switch them on and off.

    Anyway, what do you mean by "something else"?

    Thanks for your time.
    Quote Quote  
  6. Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    United States
    Search Comp PM
    Quote Quote  
  7. Originally Posted by davexnet View Post
    I installed the LAV Filters, but it didn't solve the problem, it actually worsened the problem a little bit because it makes the video freeze even when I switch the subtitles off in a video with enabled by default subtitles.
    Quote Quote  
  8. Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    United States
    Search Comp PM
    Well there's a bug somewhere. As yet unresolved.
    Quote Quote  
  9. Originally Posted by davexnet View Post
    Well there's a bug somewhere. As yet unresolved.
    I guess so. Thanks for your help.
    Quote Quote  



Similar Threads