VideoHelp Forum

Try DVDFab and download streaming video, copy, convert or make Blu-rays,DVDs! Download free trial !
+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
Thread
  1. Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    United States
    Search Comp PM
    When I first ran v2mPro in command line all work as expected (other then the visible GUI and UAC stuff). The output when where I told it do etc. However in subsequent executions no matter what I put in the \o option it still outputs to that first location. This is really odd as the command line shows the new location in the \o parameter. I'm running windows 7.
    Quote Quote  
  2. Member ChrissyBoy's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Yorkshire!
    Search Comp PM
    Can you show us the command line you are using?
    SVCD2DVD v2.5, AVI/MPEG/HDTV/AviSynth/h264->DVD, PAL->NTSC conversion.
    VOB2MPG PRO, Extract mpegs from your DVDs - with you in control!
    Quote Quote  
  3. Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    United States
    Search Comp PM
    "C:\VOB2MPG PRO\VOB2MPG.exe" /v="D:\VIDEO_TS\VIDEO_TS.IFO" /o="C:\FILMZ 2011\bin\v2m\game.mpg" /MainTitle

    (Currently from a batch file)
    Quote Quote  
  4. Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    United States
    Search Comp PM
    Also sometimes it names the output file "game-RAW.mpg." Which of course my surrounding script is not looking for.
    Quote Quote  
  5. Member ChrissyBoy's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Yorkshire!
    Search Comp PM
    It starts out as -RAW whilst it is processing.

    Is C:\FILMZ 2011\bin\v2m\game.mpg the 1st or 2nd location? i.e are you trying to output to C:\FILMZ 2011\bin\v2m\game.mpg and it goes somewhere else?

    Can you attach your log for this run? (Logs are in Help->Open logs....)
    SVCD2DVD v2.5, AVI/MPEG/HDTV/AviSynth/h264->DVD, PAL->NTSC conversion.
    VOB2MPG PRO, Extract mpegs from your DVDs - with you in control!
    Quote Quote  
  6. Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    United States
    Search Comp PM
    Aw. Perhaps I killed it before it was done. I have about 100 logs and can't remember how far back it was. If it happens again I'll make sure to grab the log. Also on the other matter I see what is happening now. It turns out that what the GUI shows is the last output file that was put in via the GUI and the command line parameters must not change that. However it is putting it where the command line tells it to. (The reason I missed it was because I had residual output in the old location as well.) Since for now you can't hide the GUI it might be nice to at least have the correct output folder/file shown in the edit box.

    Also if you are thinking about hiding the GUI and option to just show the progress bar might be nice.
    Quote Quote  
  7. Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    United States
    Search Comp PM
    Also something that is confusing is that the time stamp on the resultant file seems to be the time stamp of the last GUI generated output. Not sure about this but it is always a long time before the current instance was started.
    Quote Quote  
  8. Member ChrissyBoy's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Yorkshire!
    Search Comp PM
    Not sure why that would be. Have you got some example and a log?
    SVCD2DVD v2.5, AVI/MPEG/HDTV/AviSynth/h264->DVD, PAL->NTSC conversion.
    VOB2MPG PRO, Extract mpegs from your DVDs - with you in control!
    Quote Quote  
  9. Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    United States
    Search Comp PM
    I'll try to get some more concrete evidence. I just installed windows 7 and maybe its not updating the file times if I'm writing over top or something.
    Quote Quote  



Similar Threads