VideoHelp Forum

Try DVDFab and download streaming video, copy, convert or make Blu-rays,DVDs! Download free trial !
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
Thread
  1. Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    United States
    Search Comp PM
    Hello all,

    I've got an AVI video clip previously downloaded from the internet that appears to have no audio. I've tried playing the video clip in various players (WMP, MPC, KMPlayer) and had no luck with the audio. The K-Lite Codec Package(full) is installed on my comp so I'm not sure if it's a codec issue or not. I read in the following thread something about the AC3 filter:

    https://forum.videohelp.com/topic357083.html

    I'm not sure but doesn't the K-Lite Codec Package already have the AC3 filter?

    Any advice/suggestions are appreciated.
    Quote Quote  
  2. Member Krispy Kritter's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    St Louis, MO USA
    Search Comp PM
    Open the file with an app such as Gspot. It will show the file specs.
    Google is your Friend
    Quote Quote  
  3. Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    United States
    Search Comp PM
    Originally Posted by Krispy Kritter
    Open the file with an app such as Gspot. It will show the file specs.
    Thanks for the info Krispy Kritter. I'll have a look.
    Quote Quote  
  4. Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    United States
    Search Comp PM
    I opened the file with the GSpot app and under the Audio specs:

    Codec: 0x0055 MPEG-1 Layer 3
    Info: 48000Hz 112 kb/s tot , Joint Stereo
    Status: Codec(s) Installed

    It seems like the necessary codecs to play the file are installed.

    Is there a way to tweak the file with something from the K-Lite Codec Package?
    Quote Quote  



Similar Threads