VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Consider supporting us by disable adblocker or buy Replay Video Capture or PlayON and record Netflix!
+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
Thread
  1. Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    United States
    Search Comp PM
    I have versions 5 and 6. And for some reason when encoding avi files, when I set the audio compression to Mpeg Layer-3 the only options I get is 24000hz...

    I have an older version (Version 3) that came with my capture card. I've been going back and forth uninstalling versions 6 and 3. Version 3 shows all the mpeg options up to 48000hz..What is the problem with the newer versions? any clues? Thanks....Adam
    Quote Quote  
  2. I'm a MEGA Super Moderator Baldrick's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Sweden
    Search Comp PM
    Maybe try install lame mp3 and choose it if you can select ACM codecs.
    Quote Quote  
  3. Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    United States
    Search Comp PM
    I've tried all the codecs you can think of...It's something to do with Power Director....
    Quote Quote  
  4. aBigMeanie aedipuss's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    666th portal
    Search Comp PM
    seems to be a limitation built into the software. i look at my version 6 and have only the same settings in avi and divx that you do.
    --
    "a lot of people are better dead" - prisoner KSC2-303
    Quote Quote  
  5. Member edDV's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Northern California, USA
    Search Comp PM
    Power Director isn't mainstream but there are specific forums listed after google searchs.
    Google "Power Director Forum"
    Quote Quote  
  6. Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    United States
    Search Comp PM
    I wonder why they would have limitations on the mpeg layer 3 settings?
    Quote Quote  
  7. Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    India
    Search Comp PM
    it crashes for me if i select mp3 .
    Quote Quote  



Similar Threads