VideoHelp Forum

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Consider supporting us by disable your adblocker or Try ConvertXtoDVD and convert all your movies to DVD. Free trial ! :)
+ Reply to Thread
Page 2 of 2
FirstFirst 1 2
Results 31 to 35 of 35
Thread
  1. Member AlanHK's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hong Kong
    Search Comp PM
    Originally Posted by poluhale2 View Post
    is it possible to use xlogo in megui? if possible can u pls give me example script for this video....

    https://forum.videohelp.com/attachments/14122-1349288623/VTS_01_2.vob
    Yes, it's possible, you can add the function to the script.
    I wrote the above user guide in detail so you could do the rest.
    Quote Quote  
  2. Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    nai nai
    Search PM
    Originally Posted by AlanHK View Post
    Originally Posted by poluhale2 View Post
    is it possible to use xlogo in megui? if possible can u pls give me example script for this video....

    https://forum.videohelp.com/attachments/14122-1349288623/VTS_01_2.vob
    Yes, it's possible, you can add the function to the script.
    I wrote the above user guide in detail so you could do the rest.
    but i got bmp img error can u give me sample bmp img?
    Quote Quote  
  3. Member AlanHK's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hong Kong
    Search Comp PM
    Originally Posted by poluhale2 View Post
    but i got bmp img error can u give me sample bmp img?
    What exact error message?
    Post your bitmap and script here.

    The bitmap should be just 100% black and 100% white, with at least 4 pixels around the white area that masks the logo.
    Then it should work, or at least not give an error.
    Quote Quote  
  4. Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    nai nai
    Search PM
    Originally Posted by AlanHK View Post

    What exact error message?
    Post your bitmap and script here.

    The bitmap should be just 100% black and 100% white, with at least 4 pixels around the white area that masks the logo.
    Then it should work, or at least not give an error.
    script:
    Code:
    LoadPlugin("F:\MeGUI\tools\dgindex\DGDecode.dll")
    DGDecode_mpeg2source("I:\Ripped\VTS_01_2.d2v")
    xlogo("C:\logormv.bmp", X=66, Y=43, alpha=0)
    error msg:
    Image Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	logormv.bmp
Views:	125
Size:	25.9 KB
ID:	14137  

    Quote Quote  
  5. Member AlanHK's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hong Kong
    Search Comp PM
    Originally Posted by poluhale2 View Post
    error msg:
    It says the top crop isn't mod 2, i.e., an even number. You have "Y=43"
    All sizes and positions have to be even.
    Try 42 or 44.
    Quote Quote  



Similar Threads